XCO® Workout | Snel Weer Fit.nl – Sportschool en fitness in Doetinchem
 • Opening Hours

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:30 - 16:00 en 18:00 - 21:30

  DINSDAG 08:30 - 16:00 en 18:00 - 21:30

  WOENSDAG 08:30 - 16:00 en 18:00 - 21:30

  DONDERDAG 08:30 - 16:00 en 18:00 - 21:30

  VRIJDAG 08:30 - 18:00

  ZATERDAG 09:00 - 13:00

  ZONDAG 10:00 - 13:00

 • DIRECT CONTACT: 0314 -354 262

Lessen

XCO® Workout

"get ready for reactive impact!"

Wat is de XCO® Workout?

Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spieren bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!

Tijdens de XCO® Workout doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

Een XCO®Workout duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De XCO®Workout is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegen deze 45 minuten voorbij!

Wat doet de XCO® Workout voor je?

• een beter uithoudingsvermogen
• superstrakke buikspieren
• een sterke onderrug
• een mooier gevormd lichaam
• afname blessuregevoeligheid
• afname vetpercentage
• toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten

Is de XCO® Workout veilig?

De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De XCO® Workout is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je een veilige en bovendien de beste training met het snelste resultaat krijgt.

De XCO®Workout wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde instructeurs met een gedegen opleiding. Deze XCO®-instructeurs weten precies hoe zij veilig, verantwoord en effectief de XCO®Workout moeten geven.

Voor wie is de XCO® Workout geschikt?

Voor iedereen! De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de motiverende muziek nooit saai. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten XCO-trainers® (S t/m XL). Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Door de vloeiende overgangen in de bewegingen heb je ook echt het gevoel dat je je helemaal kunt laten gaan. Beginnende sporters kunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft en een perfecte aanvulling is op andere sporten. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist fun en resultaat!

get
ready
for
reactive
impact!

nike air max weiß damen nike air max weiß damen

©SNELWEERFIT.NL 2014. DIRECT CONTACT: 0314 -354 262
WEBSITE: FITNESS MEDIA